Viime viikolla koulussa virkkailin välitunneilla äidille tiskirätin. Sitä ei kyllä meinannu edes tekstiilitekniikan opettaja uskoa, että joku ihan oikeasti virkkaa tiskirättiä. Tällä mallilla olen tehnyt aiemminkin, enkä nyt jaksa lähteä etsimään sitä linkkiä, mistä mallin olen napannut.

Pari salaisuutta valmistui viikonloppuna, niistä bloggausta myöhemmin. Eilen sain tehtyä kahdet villikset kaverin vauvalle. Lankana Walma, Pelson vankilassa tuotettua villalankaa. Tämä oli ihan luonnovalkoista, mutta viime keväänä koolauksessa nämäkin hulahti veteen ottamaan vähän väriä. Tyykkään erityisesti tuosta vaaleanvihreästä. Puikot 4 mm ja langan kulutus keskimäärin 52 g / pöksyt. Ohje Ottobre.

Sitten jo aiemmin luvattu lähikuva Iidan collegehousuista. Kuvio on siis tuollainen kukkakuvio ja konekirjontalankaa käytin (hieman kiiltävää).

Viimeisenä viikonlopun Halloween-kakku. Meille piti tulla vieraita, mutta sitten Santeri sairastui ja jouduimme perumaan. Kakku kuitenkin tehtiin, kun ainekset oli hankittu. Ohje viime vuoden Pirkka-lehtisestä - siis sellaisesta "Mitä tänään syötäisiin?"-jutusta. Kakkupohjan ohje ei ollut niin kovin hyvä, en tule sitä uudelleen käyttämään. Sisällä persikkakuutioita (Iidan pilkkomia!) kick-patukoista keitettyä kinuskikastiketta sekä tuossa päälläkin olevaa  vaniljavaahdon ja tuorejuuston sekoitusta. Vaniljavaahto-tuorejuusto -yhdistelmä oli hyvin maistuva yhdistelmä, sitä käytän aivan varmasti myöhemminkin. Samoin tuo kick-patukoista tehty kinuski (josta on tehty tuo päällinenkin - sen piirteli mies). Lapsetkin tykkäsivät tällä kertaa kakusta.