Olenko jo sanonut, että se on ihana? Olen aivan ihastunut Pfaffiini, joskin aina välillä saa ihmetellä, että miksi tapahtuu näin tai niin, mutta siltikin. Ja sen kyllä näkee tuotosten määrästäkin!

Tässä tämän viikon ompelut:

Maanantaina ompelin neidille boleron Ottobren kaavallla. Tämä tulee joulukuisiin häihin neidin kiina-mekon päälle. Kangas samaa kuin omassa juhlapuvussani (joka odottaa helman kääntöä vieläkin...).

Maanantai-iltana kävin Eurokankaassa hakemassa organzaa itselle harteille. Samalla reissulla mukaan tarttui jouluverhokangas, jonka ompelin (tai no tähän piti vain päädyt kääntää) samaisena iltana. Puhelimitse yritin mieheltä kysellä mittaa verholle. Olisi mun puolesta voinut olla vähän pidempikin, mutta on tuokin ihan ok.

Eurokankaassa ihastelin lasten verhokangasta, mutta siellä sitä ei ollut kuin pari metriä. Koneen mukaan Ideaparkissa piti olla jopa 8 metriä. No ei ollut. Uskomattoman pieni on valikoima, kun pitäisi saada jotain molemmille sukupuolelle sopivaa. Eurokankaassa oli tosiaan vain se yksi lohikäärme-kangas, jonka Iidakin olisi kelpuuttanut. Finlaysonilla Iida ihastui sitten Aappa-kankaaseen. Santeri oli tosin sitä mieltä, että tohon pitäisi leikellä dinosauruksen mallisia reikiä, niin olisi parempi...ja tiedetään, lastenhuoneessa on aikamoinen kaaos, jospas sinne saataisiin uusi hylly tulevana viikonloppuna ja sitä myöten helpotusta kaaokseen.

Viimeisenä Maikulle kuvaa niistä nauhoista. Sulle on tulossa ainakin siili- ja bambinauhaa. Ja ehkä tuo bambin vieressäkin oleva, jos haluat.