Tai no onhan tässä vielä muutama päivä aikaa tehdä jotain, mutta tässä kuussa ei näköjään ole valmistunut aiemmin ensimmäistäkään neuletta, joten tässä nyt sitten muutama.

Äitini syntymäpäivä on huomenna, mutta hän kävi meillä torstaina, joten lahjansakin sai jo mukaansa. Hän oli vinkkaillut hihattimesta jo viime vuonna, nyt viimein ehdin sen tehdä. Malli Novita kevät 2010 lehdestä. Mallikerta helppo, ehkä jopa hieman tylsä pidemmän päälle. Valmiina kuitenkin näytti kivalta ja saajakin siitä piti. Nalle-lankaa meni 238 g.

Aamulehden ihmiset-liitteessä oli taannoin juttua syto-myssy kampanjasta. Päätinpä heti, että siihen osallistutaan koulukaverin kanssa. Mulla vaan ei ollut sopiva pyöröpuikkoja (siis 40 cm 3 tai 3,5 mm), joten neulominen jäi vaihtoehdoista heti ulos. Tai siis muuten kyllä ihan ok, mutta sukkapuikkojen kanssa leikkiminen koulussa ei ole niin kivaa, kuin pyöröillä tai koukulla tekeminen. Näinpä siis surffailin netissä virkkausmalleja bambulangalle ja törmäsin MammaMyyn sytomyssyohjeeseen . Alkuun oli paljon päänvaivaa 6.kerroksesta, mutta sitten sain sen menemään oikein. Kaikesta huolimatta piposta tuli 3,5 mm koukulla ja Bambulla sen verran pieni, että menee Siirille. Lankaa meni 47 g.

Kuvassa on lisäksi 7 veljeksestä tehty pipo. Piposta tuli ehkä vähän liian napakka meidän neidille, pitänee siis löytää pienipäisempi käyttäjä. Lankaa meni 43 g.

Pyöröpuikko-ongelman ratkaisin lähettämällä tilauksen GetKnittediin. Toivottavasti puikot tulee nopeasti.