niin se oli edellispäivä. Teki mieli vähän leipoa. Ajatus oli tehdä jouluisia muffinseja. Juu teinkin, ohje on K-ruokakaupan "mitä tänään syötäisiin"-lehdestä. Todella nameja.

Mutta eihän se olisi vielä mitään ollut. Pitihän sitten tehdä vielä hedelmäkakkuakin, kaikenlisäksi tuplana. Mies vei ystävällisesti toisen kakun työpaikalleen. Hedelmäkakun tein ihan perus kotiruokakirjan ohjeella.

Tässä kohtaa sitten ehkä lähti homma lapasesta, kun päätin vielä leipoa piimälimppuakin. Mä olen tän syksyn opetellut tekemään leipää ja olenkin saanut jopa sellaista leipää, että lapsetkin ovat tykänneet enemmän kuin valmiista :) Piimälimppua en ollut aiemmin kokeillut. Tämänkin ohje kotiruoka-kirjassa. Litran taikinasta tuli 3 limppua. Sisältä leipä näyttää "kaupan leivälle", maku ei kyllä yhtään sama kuin kaupan piimälimpuissa.

Viime hetkillä nappasin vielä kuvan viime lauantain hääparille tekemästäni onnittelukortista. Ehkä turhan hempeä heille, mutta ajattelin sen kuitenkin olevan ok hääpäivänä. Sydänkuvioinen pohjapaperi ostettu Sipetasta, samoin taisi nuo 3d-kuvatkin olla sieltä.

Iidan bolerostakin löyty kuvat neidin päällä. Aiemmin taisin esitellä ihan pelkästään boleroa.

Juhliin tehtiin neidille kiharoita ja miten onnessaan hän istuikin ja odotteli niiden valmistumista. Eihän ne kiharat tokikaan kovin kauaa hiuksissa pysyneet...