9 päivän yh-äiteilyputki on takana - samoin omat synttärini oli 9 päivää sitten (sain muuten lahjaksi tällaisen korun  mieheltä. Koru siis miehen työkaverin tekemä ja tuo ylempi). Sen enempää en tänä vuonna synttäreitä juhlinut, mutta tänään piti tulla pikkuveljeni perheensä kanssa käymään. Jäi sitten vierailu kuitenkin tekemättä veljeni mahataudin vuoksi :(    (Menni, sille vierailulle on tarjossa sitten jotain tuoretta, ei jätetty näitä odottelemaan...)

Suklaahippucookies

Ohje Voimahali-foorumilta, jonne eksyin googlen kautta. Laitan ohjeen tänne, jahka nuo sivut toimivat... Spesiaalia näissä Norjasta viime kesän lomareissulla ostetut tummasuklaahiput.

Voileipäkakku

Leipänä ruispaahtista, koko 3x4 leipäsiivua.

Täytteenä:

savukinkkusulatejuustoa, kurkkusalaattia, kinkkurouhetta, ananasmurskaa, sinappia

Päällisessä: majoneesia ja kinkkusulatejuuston loput

Kostutukseen käytin kasvislientä (1 kuutio 5 dl keitettyä vettä).

Idea otettu Makiaa Minnalta -blogista

Persikkayllätys (alkuperäinen Ulla Svenskin Unelmakakut-kirjassa mandariiniyllätys)

Todella herkullinen hyydytetty kakku. Mua jännitti kovasti miten löysäksi tuo täyte jää, kun mulla ei ollut tarpeeksi liivatejauhetta... laitoin hieman vaniljakreemijauhetta ja koostumus oli suorastaan täydellinen. Tätä voi tehdä toistekin, oli raikasta, päällisen passion tummasuklaa toi todella mukavan maun :)

Nyt jäi ottamatta kuvat miehen tuliaisista. Sain aikasmonta kerää lankaa... kovasti jo googlettelin, että mitä niistä tekisin. osalle keksinkin jo käyttö kohteita :)