Ensimmäiseksi kuva niistä omista huovutetuista tumpuista. Ne on ollu kovassa käytössä, on todella hyvät lasten kanssa ulkona puuhaillessa ja etenkin pulkkamäessä.

Viimeisen viikon "suuri" projekti on ollut tehdä Verskin koiralle villaneule. Kuvia siitä tulee, kunhan ensin on kokeiltu koiran yllä sitä huomenissa. Kovin jännittää miten onnistuin sen kanssa.

"Pidempään" (eli muutaman viikon) on keskeneräisenä ollut miehelle sukat. Onneksi miehelläni on hyvin pienet jalat (42), niin sukat tulee joutuisasti, eikä lankaakaan mene kovinkaan huimasti. Näihin Fabel sukkiin meni 68 g ja 2 mm puikoilla taasen.Lisätäänpä vielä sellainen ylös itselle, että vaikka aloitin molemmat kerät päältä, lähti toisessa kerässä raidat toiseen suuntaan. Ei sitä onneksi näissä huomaa, joissain toisissa saattaisi huomata paljon paremmin.

Tällä hetkellä työnalla on hieman isommat villasukat, joista toinen on jo valmiina. Joitain pieniä "pakollisia" juttuja pitäisi aloitella lähiaikoina, mutta muuten pääsen ehkä viimein tekemään huiveja. Ensimmäiseksi puikoille päässee Ilulta vuosi sitten ostamani "ystävän laulu"-lanka. Ja todettakoon sekin vielä, että ennen tammikuun puolta väliä sain ensimmäisen neulotun kilon rikki tälle vuodelle!

Kaveriperheeseen syntyi tyttö viime viikon perjantaina ja heille lähti paketissa aikaisemmin tekemäni vauvanpeitto sekä mieheni askartelema kortti. Kuten ehkä voi päätellä, materiaalit annoin valmiiksi ja sanoin, että kasaa näistä jotain.

Viimeiseksi vielä tämän vuoden pipari"talo". Santeri toivoi piraattilaivaa ja äitihän toteuttaa mitä pyydetään. Tai ainakin yrittää. Joulukuu oli aika hektinen, kun oli koulussa kiireitä, Iidan synttärit ja pikkuveljen häät. Ei vaan missään vaiheessa saatu aikaiseksi ostaa tähän koristeita, joten jäi vähän karuksi malliksi, mutta lapsia se ei haitannut lainkaan. Paremmalla yrityksellä sitten ensi jouluna. (ja se oli sitten äiti, joka sai tuon keulan huitastua rikki ennen syömistä!)