Viimeinkin voisin laitta ylös mitä Santerin juhlissa tarjoiltiin. Santerin suuret vaatimukset oli korvapuustit ja hämähäkkikakku, jollaista syötiin halloween-kakkuna. Äiti pääsi siis helpolla tällä kertaa :)

Korvapuustit leivoin Iidan kanssa. Kettukarkit ja dominot olivat myös herran toiveita.

Hämähäkkikakku jälleen kerran mitä tänään syötäisiin -lehdestä. Päälle keitin Kick-patukoista kinuskia. Sisällä persikkaviipaleita ja päällä tuorejuustoa vaahdotettuun vaniljakastikkeeseen sekoitettuna. Sivuilla turkinpippuri crushia.

 

Kaverisynttärit 10.6.

Kaverisynttäreille en tehnyt varsinaista kakku vaan jäätelökakun. Sekoitin vaniljajäätelön joukkoon dominon murusia ja turkinpippuricrushia. Mielenkiintoista oli se, että lapsista ainoastaan omamme otti ja söi jäätelökakkua, muut eivät sitä edes halunneet... kakkupohja kaupasta valmiina. Taustalla jälleen korvapuusteja.

Pirkasta bongasin kevättalvella Rocky Road -palojen ohjeen. Lapset eivät niin hirveästi välittäneet näistäkään... näissä on siis suklaata, vaatokarkkeja, suolapähkinöitä, riisimuroja ja rusinoita.

Nämä sen sijaan katosivat nopeasti:

Syyksi epäilen kyllä enemmänkin noita miekka-tikkuja, kuin itse syötäviä; nakkeja, lihapullia, tomaattia, ananasta, viinirypäleitä ja juustonpaloja.